Pages

3/28/12

I'm back. Hell yeah!



hye kawan-kawan! i'm back you know!! haha
tak idea lagi nak buat entry pasal apa.

Terkial-kial nak taip.
taip padam taip padam. itu jek kerja nya. :)

alhamdulillah, aku dah selesai dah final exam untuk semester ini.

Tinggal satu semester jek lagi sebelum aku praktikal dan graduate as diploma student.
Harap-harap lepas ni semua berjalan dengan lancar.

Cuti semester pun tak lama, dalam sebulan lebih jek..Apa lagi kerja yang boleh buat.

Hibernate la lepas ni. Jangan terkejut berat badan aku naik bila semester baru. haha :)



itu jek la buat masa ni. merepek jek yang aku tahu. Nak bagi otak ni berehat.
Jumpa lagi. Bye! :)




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)