Review Blog : Kisah Sang Puteri


Hye peeps ! Ok la hari ni sambung balik review blog pemenang Fast Giveaway SoL & Amar. Blog bertuah seterusnya adalah budak kaca mata dari jitra, kedah. Kita kenal-kenal ownernya dulu yek. Nama glamour dia aten nabila berasal jitra, Kedah. Itu jek yang aku tahu,. :)

Sekali imbas, blog aten ni memang simple. Blog pun tak ada la sarat dengan widget yang tak diperlukan. Ringan dan tak ambil masa lama untuk loading. Idea bagus letak gambar-gambar di sidebar tu sebab tak nampak la ruang kosong. Dah macam Eric Leong, Casa Impian pulak nak cakap pasal ruang ni. :)

Tapi kalau boleh, sidebar dengan post entry kena sama rata. Entry dah habis tapi terpaksa nak scroll ke bawah lagi, sebab nak tengok ada apa dkt bawah tu haa. :]

Aku suka tengok love-love jatuh macam salji tu. Nice one! Jom terjah blog dia, http://arnabcutez94.blogspot.com/ . Url pun dah arnab cute, sama dengan blog dia. :)

Ok la, itu jek kot yang aku nampak. Maaf la kalau tak puas hati kalau aku review yang bukan-bukan eh. :)

Comments

  1. Adakah anda memerlukan pinjaman. Kami sah dan memberi jaminan pinjaman pemberi pinjaman. Kami adalah sebuah syarikat dengan bantuan kewangan. Kami meminjamkan dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan. Saya ingin menggunakan medium ini untuk memaklumkan kepada anda bahawa kami memberikan bantuan benefisiari yang boleh dipercayai seperti Kami akan senang menawarkan pinjaman Anda Hubungi kami melalui E-mel: davis_credit100@yahoo.com

    Perkhidmatan Rendered termasuk

    * Penyatuan Hutang ...
    * Pinjaman Perniagaan ...
    * Pinjaman Peribadi ...
    * Pinjaman Kereta ..
    * Sewa dan Pinjaman Rumah ..

    Tulis kembali jika berminat dengan kadar faedah tahunan kami sebanyak 4%. Hubungi kami melalui E-mel: davis_credit100@yahoo.com

    Sila ambil perhatian: Semua individu yang berminat mesti menghantar mesej ke e-mel kami untuk maklum balas segera dan butiran untuk mendapatkan Pinjaman.

    Selamat sejahtera.
    E-mel: davis_credit100@yahoo.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin