3/7/12

Review Blog : Kisah Sang Puteri


Hye peeps ! Ok la hari ni sambung balik review blog pemenang Fast Giveaway SoL & Amar. Blog bertuah seterusnya adalah budak kaca mata dari jitra, kedah. Kita kenal-kenal ownernya dulu yek. Nama glamour dia aten nabila berasal jitra, Kedah. Itu jek yang aku tahu,. :)

Sekali imbas, blog aten ni memang simple. Blog pun tak ada la sarat dengan widget yang tak diperlukan. Ringan dan tak ambil masa lama untuk loading. Idea bagus letak gambar-gambar di sidebar tu sebab tak nampak la ruang kosong. Dah macam Eric Leong, Casa Impian pulak nak cakap pasal ruang ni. :)

Tapi kalau boleh, sidebar dengan post entry kena sama rata. Entry dah habis tapi terpaksa nak scroll ke bawah lagi, sebab nak tengok ada apa dkt bawah tu haa. :]

Aku suka tengok love-love jatuh macam salji tu. Nice one! Jom terjah blog dia, http://arnabcutez94.blogspot.com/ . Url pun dah arnab cute, sama dengan blog dia. :)

Ok la, itu jek kot yang aku nampak. Maaf la kalau tak puas hati kalau aku review yang bukan-bukan eh. :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...