3/3/12

Keputusan Fast Giveaway SoL & Amar



hye peeps ! hari ni 3 march 2012 maka telah tamat la 1st 'fast giveaway SoL & Amar' dengan rasminya. Syukur alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, terima kasih kepada 78 orang rakan blogger yang menyertai giveaway ini. Tanpa membuang masa, dibawah ini adalah keputusan 'Fast Giveaway SoL & Amar' yang telah dibuat melalui random.org





Tahniah diucapkan kepada semua pemenang. Bagi yang kurang bernasib baik tu, lepas ni boleh cuba lagi. Insyallah :) Seperti dijanjikan, pemenang akan mendapat topup free RM5 seorang dan akan di-review khas oleh aku. :) kepada semua pemenang, sila message saya di >>sini<< ASAP.

14 comments:

  1. Tahniah buat mereka. :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdullillah.. :) terime kasih..yeay!!hehehe ^______^ murah rezeki pagi pagi hari hujan nih

    ReplyDelete
  3. Wahhh...tak sangke bertuah tersenarai sbg pemenang.Btw , linda da delete FB, so ni no linda 0133557750..thankz..:)

    ReplyDelete
  4. waah seronoknye.. Congrats korang ;)

    ReplyDelete
  5. @LiNdaowh. it's ok la. sama-sama :)

    ReplyDelete
  6. aten post kat cnie jea lar , 0174083094 > tenkiu yah sol and amar (^^) t ajak lar aten join lagi .

    ReplyDelete
  7. melepas dapat topup.btw,congrates :D

    ReplyDelete
  8. saye ke tu ? mcm x caye je. alhamdulillah , rezki saye,ap2 pon, terime kasih bnyk2 :3

    ReplyDelete
  9. apa ni tak dapat...................

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...