8/11/12

Qasidah Ya Hanana Berserta Lirik


First time dengar qasidah terus terpikat, nak dengar lagi dan lagi. Aku minat dengan qasidah yang dinyanyikan oleh gabungan In Team dan adik-adik ASIQS mengalunkan lagu Ya Hanana pada malam resepsi Irma Hasmie. 

Lirik dia pun aku dah hafal, seronok jek dengar alunan qasidah Ya Hanana. Bersemangat adik-adik menyanyi dalam youtube ni.



Punya excited sampai terus mencari lirik qasidah ni. Senang jek nak hafal. Maksud lirik Ya Hanana ni memang sungguh mendalam. AllahuAkbar!


31 comments:

  1. TQ untuk entry ni.
    senang nak baca :)

    cari byk dah..yg ni paling jelas.

    ReplyDelete
  2. TQ untuk entry ni.
    senang nak baca :)

    cari byk dah..yg ni paling jelas.

    ReplyDelete
  3. Babe..thnks..sngt membantu..mohon share ye..

    ReplyDelete
  4. Babe..thnks..sngt membantu..mohon share ye..

    ReplyDelete
  5. mintak izin download lirik n maksud qasidah ini ya? therima kaseh!!!

    ReplyDelete
  6. suke sgt dgr zikir nie..penenang hati^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. nak share lirik ni ya. thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya izinkan untuk share lirik ini. :)

      Delete
  8. salam..nak share lirik ni jg ye.. syukran

    ReplyDelete
  9. assalam..minta izin copy.......

    ReplyDelete
  10. salam, semalam sy pertama kali dengar qasidah ya hanana kat ofis sempena sambutan maulid..terus terpikat. mohon share lirik qasidah ni..

    ReplyDelete
  11. saya pohon share entry ini tuan, boleh?

    hehehe

    ReplyDelete
  12. mohon share entry ni nk letak kt blog saya boley? :)

    ReplyDelete
  13. rinduku kepada rasulullah semakin meningkat. terima kasih kepada blogger yang berusaha upload lirik dan video yang terang dan jelas dibaca. semoga saudara sekeluarga dimurahkan rezeki dan mendapat rahmat dari Allah. Aminn :)

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. saya izinkan untuk download, share. :)

      Delete
  15. nak copy lirik tu bley??hehe... first time dgr terus terpikat..terngiang2 jer kat telinga...

    ReplyDelete
  16. Wa'alaikumsalam.. boleh Ummi share ye lirik nih.. tq..

    ReplyDelete
  17. saya izinkan untuk share dan download.

    ReplyDelete
  18. thanks for the sharing.. :)

    ReplyDelete
  19. nak mintak izin download boleh ?

    ReplyDelete
  20. aslmkm ya sahabat..ana mohon copy ya sheikh..in sha Allah bersma mertabatkan Islam..

    ReplyDelete
  21. mohon copy. lirik ya badrotim ade? kalau ade share la skali :)

    ReplyDelete
  22. mohon copy. lirik ya badrotim ade? kalau ade share la skali :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)