Selamat Hari Bapa

Assalamualaikum.

Sempena dengan hari bapa esok, jadi malam ni tiba-tiba ada mood pulak nak update blog ni. Padahal dah berkurun lama dah tak jenguk blog ni. Bukan saja-saja nak tinggalkan blog ni, sibuk dengan study. Almaklum la kan tahun akhir yang tak habis-habis lagi. InsyaAllah tahun ni habis la pengajian dip aku ni. Amin~


Baru 2 hari lepas, aku call parents aku. Bergosip-gosip kejap pasal adik beradik aku. Walaupun aku berada jauh dari rumah, tapi mak bapak aku tetap berupdate status dengan aku walaupun depa tak ada fb pun. Haha. Bergosip-gosip la katakan. Jadi, apa yang berlaku dalam rumah tu, aku mesti tahu jugak.

InsyAllah, esok nak call nak wish 'selamat hari bapa' dekat my abah. I love you so much abah!

Terima kasih ajarkan saya cara nak repair basikal walaupun dah banyak kali kena jotos kepala ni. haha :)


Terima kasih temankan saya tidur waktu kecik-kecik dulu masa mak kerja shift malam. :)


Terima kasih sanggup ulang alik temankan saya dekat wad masa saya sakit dulu.


Terima kasih sebab terpaksa habiskan duit sebab nak layan karenah anak-anak dia. :]


Terima kasih sebab tak jemu nak bagi nasihat dekat anak-anak dia.

Banyak lagi benda sebenarnya nak cakap terima kasih, Kalau nak listkan memang berjela-jela la post ni.

thank you for everything abah! You are my Hero!


Misai ala-ala A.Galak gitu.

p/s : Setiap hari adalah hari bapa untuk aku. :)

Comments

  1. selamat hari bapa sedunia :)


    pinjm gmbr i love papa tu ehh..comel plak hehe

    ReplyDelete
  2. salam isra mikraj
    dan
    selamat hari bapa

    ReplyDelete
  3. selamat hari bapa untuk korang jugak :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin