Daniel Hyunoo Lachapelle


Annyong!


Comel tak budak nih? haha.
tersengih-sengih aku dibuatnya bila tengok gambar-gambar cute dia.
Jom kita kenal-kenal serba sedikit tentang Daniel.

Name: Daniel Hyunoo Lachapelle / Danny
Hangul name: 대니얼 현우 라샤펠 
Birthdate: 2006.07.02 
Profession: Korean Kid Model Known as "Baby Nickhun"
Parents: Father (American) and Mother (Korean)
Weight/Height: 14 kg /95cm




Daniel mula popular di Korea apabila dia telah muncul 2 kali di Star King dan mendapat gelaran 'ulzzang'. Klik sini kalau nak tahu lebih lanjut apa itu 'ulzzang'.




Kalau perempuan tengok gambar-gambar dia nih, confirm la masing-masing dah berangan nak anak comel macam Daniel ni. :)

'Baby Nickhun'
Ramai jugak gelar Daniel ni iras-iras dengan Nickhun disebabkan mata yang comel dan boolat tuuuu.





Dengan kecomelan yang dah sampai tahap gaban ni, dah tentu mata ni tak kelip-kelip tengok gambar-gambar dia.


 



Inilah mommy Daniel.

Kalau Google gambar dia, berpinar mata ni nak pilih yang mana satu sebab semua gambar dia memang comel-comel. :]

Tak sabar nak tengok dia bila dah besar nanti, confirm la director cari dia kaannn.


Okay, selamat malam semua!

Comments

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin