.::Result::.

 Dah lama aku menghitung hari untuk menunggu detik ini.Rasa takut, gelisah memikirkan mcm mana agaknya result pointer aku nih..10/06/2010 ini lah tarikh keramat yg menentukan hala tuju aku selepas nih..Sewaktu kelas intersesi yg pertama duluu, lecturer aku ad ckp yg ramai bdk DCS fail calculus..Aku dh diam jek waktu tuh, "rasa2 aku tergolong x dlm kalangan tuh ek??" (soalan nih bermain dlm kepala aku)

Semua kwn2 aku dh tension, memikirkan result masing2..ishh ishh mmg tak tenteram hidup nih pikirkan benda tuh..

Ad hari tuh, aku balik dari kelas math..ad mamat nih, dulu dia roomate aku. dia ckp ad 1 senior DCS part4 nih dah dismiss! Waktu tuh mmg biru muka aku agaknya bila dngar dia ckp mcm tuh..Senior tuh dh habis masa 2 tahun dkt uitm nih..Tup Tup dia dismiss plak! Adoii,Aku lg risau pikirkan situasi nih.

Roomate intersesi aku dh ckp yg dia TAWAKAL jek lah..Terima jek apa result tuh!! Dia ckp kalau dia dismiss, terus masuk Kolej Columbia dkt Seremban..myb ad kenalan rapat dia dkt situ..baguslah mcm tuh ad niat lagi nak tuntut ilmu..

Apa-apa pn, Aku bertawakal kepada ALLAH. Aku harap aku dpt keputusan yg bagus dan teruskan perjuangan aku untuk mempelajari ilmu2 Allah yg belum habis aku terokai lg dkt uitm nih..Amin!


Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Pantang Kalau Nampak Pelesit