MillatFacebook

Anda pernah dengar millatfacebook? haaa..dengan ini saya memperkenalkan MillatFacebook.! Apa nih.!!?! Hehehehee MillatFacebook ni pulak adalah laman sosial yang dilancarkan pada May 2010. Baru je lagi.~! Sebulan pn x sampai. Huhuhu ;) 
MFB ni pulak dibuat brtujuan sbg mengecam satu group yg ada kt FB iaitu 'Everybody Draw Mohammed Day'. Hmm~ Memang kurang ajar la kan kalau dah menghina Nabi Muhammad S.A.W tuh. So, yg wat bnda MFB ni adalah Azhar Siddique org Pakistan rasanya. Ya lah, org pakistan kan da xleh nk on9 ngan FB, so MFB ni dicipta sbg salah satu alternatif utk depa ber'communicate'. Dia punya ciri2 lebih kurg sama aja.

Sebagai umat islam, ini adalah salah satu cara untuk kita saling berhubung each other with other muslim in world..so, mari lah kita sebagai remaja Islam participate untuk menunjukkan bantahan ke atas group jahanam itu!! 

Aku dah buat..korang bila lagi?? kalau sudah buat, jangan lupa add aku k..nak tengok profile aku just taip :
http://www.millatfacebook.com/mohamadsolehin/

ok lah..sampai sini dulu.
Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi!!

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Pantang Kalau Nampak Pelesit