3/19/10

First Time

hye..ni first time aku create blog..akhirnya buat jugak!!
ramai kwn2 aku buat blog..aku plak yg jadi follower mereka, bila aku baca blog mereka mcm best jek buat blog ni..dpt luah kan perasaan kita ketika happy,sedih,geram pun ad jugak..
ok lah..sampai sini dulu utk hari..teruja plak bila buat blog ni!!
aku buat pun senyap2 dulu..kwn2 aku pun x tahu lagi ni!! hehehe
bye2..assalamualaikum!! =)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...