6/28/13

29/06/2013 Final Piala FA (Kelantan vs JDT)



Esok perlawanan akhir Piala FA antara team Kelantan dengan team Johor Darul Takzim (JDT). Mari la kita berdoa beramai-ramai agar team JDT menang untuk kali ini. Team Kelantan bagi la chance dekat JDT pulak nak menang. Asyik Kelantan jek sapu setiap tahun.. :)

Yang pergi rombongan/trip/konvoi ke Stadium Bukit Jalil esok, jangan lupa supaya berhati-hati ketika memandu dan ketika berada di dalam stadium. Jaga tingkah laku masing-masing. Jangan la ada yang ter-over sangat kan sampaikan orang sebelah makan hati.....

Setiap pertandingan memang adat, ada yang menang dan kalah. So, kalau keputusan dah muktamad. Sila la terima dengan redha dan jangan bertindak atau menunjuk protes disebabkan ketidak puasan hati anda ituuuu...

Agak-agaknya siapa la juara Piala FA 2013 ini yek?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...