3/21/13

Kesian Kau


Sekarang ni dah kecoh balik pasal budak si faten aka ayien si pendek. Tahun lepas aku ada juga buat special entry untuk budak ni. Aku ingatkan dia dah serik/ insaf, tak nak buat kerja menipu orang lagi. Tak sangka pulak tahun ni dia buat perangai lagi. Aku ada terbaca entry dekat blog FD dan SD. 

Ini lah muka si fatin tuu, buat muka taik pulak. Aku hempuk baru hang tahu..hehehehe




Aku memang tak tahu nak kata apa lagi, aku baca entry dia pun aku tersenyum sinis. *Tak pandai pulak nak buat simbol senyum sinis dkt sini. Mulut orang memang kita susah nak tutup. Jadi, kita buat apa yang betul. Berani kerana benar. Kalau ikhlas nak buat segmen. Teruskan sahaja. Tak payah nak batalkan segmen tu..Kesian dekat blogger yang join segmen kau tuu...

Baca jek la komen-komen dibawah ni. Aku nak maki pun, diorang dah maki dulu. Jadi, tak payah la aku nak maki lagi. motif! :)





Dah habis baca? panassss kan....mesti tersentap, gugur jantung, hati, limpa..kosong kosong *tetiba nyanyi lagu najwa latif

Aku baru la nak usha usha blog si faten ni, tapi dah delete/remove la pulak. Tak pe, insha allah jangan risau. Dia akan datang balik, coming soon.

Tak payah la nak kerja menipu lagi adik oi. Umur baru setahun jagung, dah pandai menipu orang. Jangan buat orang sakit hati. Nanti diri sendiri susah nanti..aku ni kesian dekat kau jek. Tak pe, aku dah lama maafkan kau. peace yo!

credit to : FD & SD

6 comments:

  1. hehe..nida xjoin segmen 2...tp ttp rase skit ati..
    cian blogger len yg kne tipu 2..
    doa jela bdk ni insaf..kan..?

    ReplyDelete
  2. memang tak pernah serik kot budak tu -_-

    ReplyDelete
  3. citer baru boss.. pasal budak ni jugak..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/03/dia-tuduh-kita-fitnah-dia.html

    ReplyDelete
  4. aikkkkk...tak serik2 lagi ke dak ain ne.Cik penah buat entry pasal b udak ne tahun lalu..ingat kan dah taubat,upe nye tak serik2 lagi...alahaiiiiiiii.

    Wahahahhahaa...tergelak bace shoutbox die.kelua sume binatang peliharaan kat mulut :DD

    ReplyDelete
  5. penah baca jugak kes dia dekat blog FD.. bebudak baru nak matang kot, nak rasa jadi retis mungkin. hehe.. ramai je blogger yang buat GA tapi batal tetiba, ada yang result tak keluar2 ada jugak yang hadiah dah keluar tapi tak bagi tahu pun.. aida pun pernah kena tapi malas nak bising2.. haha. Harap blogger cam nie cepat2 sedar tak baik buat org gitu.

    ReplyDelete
  6. Macam-macam kan sekarang ni, takut pula nak anjurkan GA mcm ni x)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...