Sila Waspada Dengan Aplikasi Auto Like



Sekarang ni sibuk dah ada aplikasi auto like di dalam Facebook,

Diharap semua pengguna Facebook,jangan la guna aplikasi auto like tu,

kawan perempuan aku memang pengguna Facebook tegar dan dia memang suka like-like status/gambar kawan-kawan dia.

Tapi 2 3 hari ni, disebabkan dia telah menggunakan auto like.

Habis semua website/gambar lucah pun kena like padahal bukan dia sendiri yang like tapi disebabkan aplikasi auto like itu sendiri.

Jadi sila waspada atau tak payah la nak guna aplikasi sebegitu. okay!

Sekarang kawan aku telah deactivate facebook untuk sementara waktu.

Nasib baik aku sempat printscreen untuk dijadikan teladan untuk semua.




ingat! kalau nak like tu, biar la ikhlas dari hati,
tapi kalau setiap statement semua dia nak like, aku pun menyampah. :D

okay, bye!

Comments

  1. Perlu ke autolike ni -__________- Bahaya betul. Nasib baik dah deact fb :p

    ReplyDelete
  2. org yg guna atok like ni sbb nak jadi retis kuek3..

    ReplyDelete
  3. bahyanya... hum... kenalah kita behati2 dengan aplikasi2 bau nih kan???

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin