6/9/11

Duit Masyuk!!

Assalamualaikum

Hye friends!
Hari ini aku tengok ATM dkt kampus aku penuh dengan budak berderet beratur nak withdraw.
Memang ramai gila, semua sengih-sengih lepas withdraw. Haha
Fenomena tuh bukan selalu berlaku sebab hari ni duit ptptn dah masuk.
Fuhh, lega bila dah masuk.
Memang susah kalu tak ada pt nih.
Seminggu pun dah rasa susah nak hidup. :|
Semester kali ini memang pt masuk lambat. 
 
Members aku dah plan dah bershopping, jalan-jalan pergi Melaka.
Macam-macam la diorang plan.
Aku pun dah shopping jugak. Haha
Dapat duit, terus pergi jalan-jalan..

Aku baru beli printer baru. Murah jek. Beli dekat area Segamat jek.
Dah lama aku plan nak beli, baru sem nih dapat beli.
Syukur, alhamdulillah tercapai jugak hajat aku.

Model biasa jek. Canon MP258.
Memang famous la printer nih. Aku tengok ramai budak dkt kolej dah beli.

Apa-apa pun, kepada kawan-kawan yang dapat ptptn tuh, Jangan enjoy sangat-sangat.
Nanti tak perasan duit dah habis.
Ok, ByeBye.




2 comments:

  1. berjimat2 la wahai abangku....bukan senang nak cari duit sekarang...semua guna duit sekarang....duit tue ibarat macam air jerk...pergi nye x nampak...tup tup da hbs jerk...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...