Semester 4

Assalamualaikum.
hey apa khabar u allz??
dh berkurun aku x update blog aku nih.
asyik busy jek memanjang. banyak benda yg perlu diselesaikan sejak baru masuk semester baru nih.
Sekarang aku still lagi dkt UiTM Segamat ok.. Dah masuk sem 4.
Rasa gemuruh jugak lah di hati nih..sbb dh sem 4 da..lagi separuh jalan aku nak habis kan diploma nih.
Harap2 dpt la rasa konvo nanti..Amin!!
Alhamdulillah, aku dapat kolej lagi sem nih. mmg syukur sangat2 kepada Ilahi sbb beri kemudahan kepada aku utk teruskan perjuangan ini.
Memang aku dh ditetapkan dpt bilik lama jugak walaupun Ardana Raffali berusaha sehabis baik utk duduk satu bilik dengan aku. Ingat kan dpt la bilik sama dgn Aru tapi bila daftar check nama still permanent dkt bilik 238C.
Ok la tuh, mungkin ad hikmah disebalik semua yg terjadi.
Roomate aku still sama kecuali Runner, dia dpt 237 tapi x nak masuk bilik sana.
aku pun x tahu kenapa dan apa alasan dia buat mcm tuh.
Myb dia sayang dkt bilik lama dia..hahahaha apa2 jek la Runner oi
Ad budak baru Satek masuk bilik aku, dia lah yg ganti Runner. Akmal Syahir nama si Satek tuh.
Dia budak Business, part 2 jugak.
Ok la dia tuh, diam jek. tapi friendly la lama2..x biasa la kan 1st time.

Comments

  1. Tulisan jawi – Amat cantik
    Jawi kaligrafer — Wajib Dimiliki
    http://sifoo.com/topic/315-taipset-jawi-dalam-word-indesign
    http://70.32.105.174/files/MirEmad.pdf
    kompatibel penuh untuk:
    1. Word 2003+2007+2020 + Indesign Cs5 ++
    2. Windows Xp + Vista +Windows 7
    Semakin Terancam?! Semarak Jawi
    http://70.32.105.174/node/74436

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Pantang Kalau Nampak Pelesit