Jalan-Jalan Ke Melaka - Part 1


Harap maaf, ini cerita 25 Disember yang lalu. Baru sekarang baru nak post. Lembap giler aku nak post benda alah ni kan. :) Alkisahnya, semasa cuti sehari sempena krismas tahun lepas. Aku dan kawan aku bercadang la nak jalan-jalan/makan angin tak kisah dekat mana pun, janji dapat la berjalan, hilangkan stress yang baru seminggu praktikal. =B

Jadi, aku beri cadangan nak jalan-jalan dekat Melaka, almaklum la kan, memang dah lama aku tak pergi Melaka..baru 2 kali jek pergi Melaka tu. Bhahahaha

Kami pergi naik motosikal jek, jiwa rempit tu membara/berkobar-kobar nak jejak Melaka. Naik EX5 jek, naik motosikal balik kampus dekat Segamat boleh, tak kan la nak pergi Melaka tak boleh kan,

Okay, cerita naik motosikal pung pang pung pang, dah sampai Melaka. Tempat pertama kami pergi adalah Mahkota Parade, pusing-pusing satu MP tu. Just nak ambil angin jek. Ambil mood makan angin dulu.Untuk makluman semua, kami pergi just untuk makan angin sahaja. Jadi mood ber-shopping tak ada dalam entry ini. ahakssss! gedik pulak kan.


Sila klik untuk melihat dengan jelas. :)

Ball0on! kreatif
reindeer tu comel giler.


Mahkota Parade, Melaka
Menara Taming Sari
Icebox magnets
ma bestfriend po-eva
Ho ho ho
Aku tuan tanah! :)
1 Malaysia ?
Merdeka!






Beca Melaka
awek pink
merempit pulaak
Butterfly
colourful
model tiang lampu
model ke?
Street Smart by Petronas

Comments

  1. takpuas lagi ke g melaka wlpn masa dip selalu pergi??? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahaha, masa dip memang tak pernah pergi Melaka.

      Delete
  2. wei kau bukan naik motor aku ker ?

    ReplyDelete
  3. Nice! Aku duduk Johor tapi memang sangat jarang pergi Melaka. Jam sangatla :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin