Pages

5/11/12

Segmen: Geng Blogger



Assalamualaikum
 alhamdulillah hari ni dapat sedikit masa nak join segmen dari Aisyah Humaira'.

Boleh klik banner kalau berminat nak join.

Kategori
Geng Blogger C

Tarikh tutup 
12 Mei 2012

14 comments:

  1. wah bgus2 join segmen macam nie..secara x langsung dpt kenal dengan lebih ramai blogger..^^

    ReplyDelete
  2. terjah dari segmen yang sama :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Terjah dr segmen yg sma dn grouop yg same.. (:

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    Follow kalau sudi . =)

    ReplyDelete
  5. Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

    P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

    ReplyDelete
  6. salam..singgah bw sini..kita sama geng la..geng blogger c..hikhik jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

    ReplyDelete
  7. terjah balik dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  8. terjah sini dr segmen sama :)

    damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

    ReplyDelete
  13. hye saya Am . pemilik blog amercorner.

    Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

    apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


    saya datang dengan tiga hajat .
    1.saya follow blog ini jika belum
    2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
    3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)