Jadi Tanda Tanya


Assalamualaikum

akhirnyaa terbuka jugak blog kesayangan ni haaaa. Ingatkan dah terkubur. huhuhu

harap-harap tak terkubur, biarlah jadi kenangan untuk bacaan anak cucu. gitu 😊

sebenarnya 1 hari ni, aku terfikir pasal bayi. Ada benda yang buatkan aku jadi musykil.

okay, kita selalu tahu yang bayi akan menangis kalau dia mengigau atau bermimpi. Jadi, kenapa dia boleh menangis? Dia tahu ke yang mimpi tu hanya mainan tidur? atau dia tahu yang dia sedang tidur? hahaha

itu je benda yang menjadi tanda tanya aku dalam 1 hari ni. 😆😆

pelik kan, nampak sangat tak ada kerja.

padahal memang tak ada kerja pun sebenarnyaa, tengah tanam anggur ni.. hehehe 😢😢😢😢😢

Comments

  1. kalau dah takde kerja,boleh lah jadi blogger sepenuh masa...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. idea nak blogging tak selalu datang kak. tu yang tak tahu nak post apa. >_<

      Delete
  2. takpe... leh fikir untuk cari idea update blog...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #28. blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2017/02/senarai-url-blog-28.html

    pemenang akan diumumkan pada 28/2/2017

    ReplyDelete
  3. haha., adoi la., knp la ko gi duk pikir bnda cmtu.,
    nmpk sngt xder kerja nya., huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin