Pages

3/11/14

UiTM Jasin, Melaka


Selamat pagi! semester lepas aku adalah pelajar transit di UiTM Shah Alam dan untuk semester 4 yang baru 2 minggu bermula, officially telah menjadi pelajar UiTM Jasin, Melaka telah beroperasi pada tahun ini. Alhamdulillah, berpindah juga akhirnya, memang excited tapi kadang-kadang ada juga merungut sebab kampus baru, semua peralatan dan perkakasan tak sempurna lagi..so banyakkan bersabar jek la wahai kawan-kawan ku yang senasib dgn ku ini.. >.<

Malas nak berceloteh, just tengok jek la gambar dibawah. Ada banyak blok lagi yg tak ada dalam senarai gambar dibawah seperti blok pentadbiran, blok fakulti, blok persatuan pelajar, cafe, medan selera kolej dan taska..


Pusat Kesihatan Al-Zahrawi

Kolej Tun Sri Gemala (Asrama Perempuan)

Kolej Tun Sri Lanang (Asrama Lelaki)

Pusat Islam


Blok Kuliah
Perpustakaan

ini adalah page Bahagian Hal Ehwal Pelajar UiTM Melaka Kampus Jasin


13 comments:

  1. Replies
    1. buat masa ni tak disediakan lagi..

      Delete
  2. kenderaan boleh parking bawa kat dalam ke, parking kat pintu masuk kampus?

    ReplyDelete
  3. Salam... adik saya nak daftar situ 1 hb june ni. boleh bagitau tentang kemudahan ATM, transport (bas dan teksi), wifi, dan stesen bas terdekat untuk balik kampung? :) Thanks

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Untuk kolej lelaki, satu bilik berapa orang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kolej lelaki, 1 apartment ada 3 bilik dan 1 bilik air
      1 bilik 2 org

      Delete
  6. Kolej lelaki and perempuan sma je kan dia punya bilik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, sama sahaja cuma perempuan 3 blok dan lelaki 2 blok je.

      Delete
  7. Kalau bilik tu dah ditentukan atau pilih sendiri atau dia akan bagi random, dalam bilik katil single ke double #tertanya tanya hahaa xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf lambat, mungkin adk dah masuk daftar kan? hehehe

      tapi nak balas jugak utk info adk2 yg lain.

      setahu, bilik akan bagi random rasanya dan katil single.

      Delete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)