Bersua Kembali


Assalamualaikum..
Hye,apa khabar kawan-kawan??  Aku Dh lama x buka blog,baru hari nih ada kesempatan nak buka blog nih. sejak masuk sem baru nih,,Assignment dh berlambak! Lecturer dh bagi kerja awal-awal lagi. Tak menang tangan dibuatnya. 
Kadang-kadang tension jugak dibuatnya sebab waktu kita tengah bersungguh-sungguh nak buat assignment, waktu tuh plak IDEA x datang lagi. Sakit hati dibuatnya!! Boleh pecah kepala otak nih nak memerah memikirkan idea yang bagus serta bernas..=P
Kolej Sempana Riau


 Aku nak cerita sikit pasal awal sem nih, aku dh PART 3..Alhamdulillah, sem nih aku dapat lagi kolej. Dapat wing 2C, x sangka plak aku dapat bilik MAHLIGAI JALANG. Mesti korang tertanya-tanya kenapa nama tuh pelik semacam jek?? Aku pun x tahulah sebab nama tuh dh famous dari sem lepas lagi..Sem sebelum nih, akak-akak SR  yg duduk bilik tuh..Aku pun tumpang glamour gak! (sambil tersenyum)
  
Bab bilik dh cerita,  sekarang nih pasal budak bilik plak, haaa aku dapat 1 bilik dengan SEBUN. Dia nih ambil DBST. Dia part 3 jugak. aku dh kenal Si Sebun nih sebb dh 2 sem 1 wing dengan aku. So, aku x rasa kekok lah.  Lagi 2 orang, aku dapat budak PART 1..
Nickname diorang BANANA dengan RUNNER, Si pisang nih asal dari Seremban manakala  Si pelari nih asal dari Muar jugak. (orang kampung aku nih).Bangga jugak dapat 1 bilik dengan budak Muar. B ambil DIIM dan R ambil DBS.
Ok lah duduk dengan diorang nih..Sporting jugak masing-masing. B pandai main gitar, banyak jugak lagu yg dia pandai mainkan. Tapi 1 jek yg problem dgn dia nih, SMOKER rupanya. R nih suka cakap kuat-kuat, tension jugak dibuatnya (maaf ye bukan nak kutuk2 eh) tapi diorang nih memang semua ok, sempoi..Dengar cakap, hormat orang. Itu yg buatkan aku selesa duduk dengan diorang.

Baik lah sampai sini dulu coretan aku untuk hari nih. Budak bilik aku nih sibuk jek nak baca blog aku nih..=P 

GOod Night.
Sweet Dream.

Wassalam..

Comments

  1. bilik mahligai jalang tu bilik no brapa??aku pun pernah dok kt wing 2c..dulu bilik aku sr241

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Pantang Kalau Nampak Pelesit