MALAS!!

Assalamualaikum,
  Hari ni aku bangun lambat seperti biasa..huhuhuhu
  semalam budak ni dah tido tapi aku x tido lagi, tgk movie sorang2 sampai pukul 2:30 pagi..
  Lepas bangun, aku terus capai berus gigi melulu pergi toilet..mandi belum lagi tu.hahaha
  cusi muka lepas tu buat telur rebus 3 biji untuk breakfast..=P

Lepas breakfast, aku online jap tgk FB..pagi2 x ramai yg online so bosan sangat2 waktu pagi di kolej ni..
badan rasa berat jek, rasa malas teramat sangat!! mungkin disebabkan aku x mandi lagi..so aku bingkas mandi.

Aiseyman, dah mandi pun rasa berat, malas nak buat kerja..Makan tengah hari pun aku kirim dgn kawan aku tadi, rasa malas nak turun bawah..x tahu lah kenapa!! Hari ni x ad kelas, postponed hari sabtu..itu yg relaks jek dlm bilik ni..masing2 beronline!! kerja aku menghafal laws..aku malas nak bwk laptop, sbb aku tahu kalau aku online jek..mesti berjam-jam menghadap laptop jek..ini pun pinjam jap sbb kawan aku keluar..

Apa apa hal hari ni memang malas nak study..rasa ngantok!! mungkin tidur lambat mlm tadi..ni kena ganti balik waktu tidur ni..hahaha

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin